Zaslal: st srpen 26, 2026 9:01 pm Předmět: Dozrávání pšenice
[quote="brusle7"][quote="Myslivec"]
Willy napsal:
brusle7 napsal:
Ženy zpracovávají informace od Boha jinak než muži, a přijmou je teprve až tehdy až jsou v souladu s jejich pocity, které jsou pro ně stejně důležité jako poznání rozumu. (Napsal Myslivec)
Přesně tak, Myslivče.
P.S: Aktuálně: rozum a srdce nemohou dosáhnout sjednocení, potřebují čas.
Brusle7
Trošku Ti s tím pomůžu Brusle. Tady nejde ani tak o sjednocení srdce a rozumu v případě Cizince, tady jde HLAVNĚ o sjednocení srdce a rozumu k tomu co se právě kolem nás děje.
Všechno na světě se radikálně od sebe odděluje. Je to dozrávání pšenice a plevel ve zlatém lánu zůstává zelený, a proto je duchovním očím dobře viditelný. Naše oči na tento duchovní pohled nejsou navyklé, vždy jsme viděli jenom pole v zelené uklidňující barvě a náhle na tom samém poli vidíme hrozný kontrast toho co tam nepatří. Bůh nám to ukazuje na lidech třeba jako je Cizinec a jemu podobní. A také nám ukazuje že někdo kdo se zdánlivě jevil jako plevel náhle zlátne jako pšenice.
O tohle sjednocení rozumu a srdce jde v závěrečných událostech.
Ženy zpracovávají informace od Boha jinak než muži, a přijmou je teprve až tehdy až jsou v souladu s jejich pocity, které jsou pro ně stejně důležité jako poznání rozumu. (Napsal Myslivec)
Přesně tak, Myslivče.
P.S: Aktuálně: rozum a srdce nemohou dosáhnout sjednocení, potřebují čas.
Brusle7
Trošku Ti s tím pomůžu Brusle. Tady nejde ani tak o sjednocení srdce a rozumu v případě Cizince, tady jde HLAVNĚ o sjednocení srdce a rozumu k tomu co se právě kolem nás děje.
Všechno na světě se radikálně od sebe odděluje. Je to dozrávání pšenice a plevel ve zlatém lánu zůstává zelený, a proto je duchovním očím dobře viditelný. Naše oči na tento duchovní pohled nejsou navyklé, vždy jsme viděli jenom pole v zelené uklidňující barvě a náhle na tom samém poli vidíme hrozný kontrast toho co tam nepatří. Bůh nám to ukazuje na lidech třeba jako je Cizinec a jemu podobní. A také nám ukazuje že někdo kdo se zdánlivě jevil jako plevel náhle zlátne jako pšenice.
O tohle sjednocení rozumu a srdce jde v závěrečných událostech.
MYSLIVEC
Psala jsem o sjednocení rozumu a srdce v záležitosti sdílené výše, které zatím není možné.
Psala jsem o sjednocení rozumu a srdce v záležitosti sdílené výše, které zatím není možné.
Brusle7
Jenom dotaz.
Brusle, ty opravdu věříš Myslivcovi všechny ty lži o Toníkovi a o mně? Zapomněla jsi na tvé nadšení z mého nápadu, zveřejňovat mé vybrané články z GS v Katedrále? To nadšení byl klam, divadlo nebo co to bylo? Kde myslíš, že jsem to všechno v těch článcích a hlavně od Koho vzal?
A od Koho jsem vzal obsah současných článků, např. BEZHŘÍŠNOST a Svědectví Ježíšovo?
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku Předchozí1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Strana 16 z 16
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.