Grano Salis NetworkGrano SalisGranoChatMusicalise-KnihyModlitbyD K DKřesťANtiqC H M IMOSTYNotabeneECHO 
Vítejte na Grano Salis
Hledej

Je a svátek má Justýna.   Vytvoření registrace
  Článků < 7 dní: 9, článků celkem: 17424, komentáře < 7 dní: 197, komentářů celkem: 468482, adminů: 60, uživatelů: 5369  
Vyzkoušejte
Jednoduché menu

Úvodní stránka

Archiv článků

Protestantské církve

Veřejné modlitby

Zpovědnice

e-Knihovna

e-Knihy pro mobily

Kam na internetu

Soubory ke stažení

Recenze

Diskusní fórum

Tvůj blog

Blogy uživatelů

Ceny Zlatá Perla

Ceny Zlatá Slza

Doporučit známým

Poslat článek

Tip na Vánoční dárek:

Recenze
Obsah
OBJEDNAT

GRANO MUSICALIS

Hudební portál
GRANO MUSICALIS
mp3 zdarma

Velký pátek

Vzkříšení

Pravidla

Kdo je online
Právě je 5449 návštěvník(ů)
a 1 uživatel(ů) online:

Willy

Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma registrovat kliknutím zde

Polemika

Přihlášení

Novinky portálu Notabene
·Selhání pøedstavitelù Jižních baptistù pøi ochranì obìtí sexuálního zneužívání
·Sbor Bratrské jednoty baptistù v Lovosicích vstoupil do likvidace
·Informace z jednání Výkonného výboru BJB dne 10. kvìtna 2022
·JAS 50 let: Adrian Snell, trièko a beatifikace Miloše Šolce
·Online pøenosy ze setkání všech JASákù k 50. výroèí pìveckého sboru JAS
·Prohlášení tajemníka Èeské evangelikální aliance k ruské agresi na Ukrajinì
·Jak se pøipravit na podzimní vlnu?
·Kam se podìly duchovní dary?
·Bratrská jednota baptistù se stala èlenem Èeské eavngelikální aliance
·Patriarcha Kirill v Západu vidí semeništì zla a sní o vizi velkého Ruska

více...

Počítadlo
Zaznamenali jsme
183799601
přístupů od 17. 10. 2001

granosalis.cz :: Zobrazit téma - Dávejte si pozor na ty, kteří působí roztržky
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Dávejte si pozor na ty, kteří působí roztržky
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra granosalis.cz -> Cesta s Ježíšem
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Willy
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2026 7:52 pm    Předmět: Citovat

[quote="Myslivec"]
brusle7 napsal:
Brusle7:

Opakovaně se vymezuji proti podsouvání mi lživé "korektní slušnosti". Ale je to Tvoje svědomí takto o mne lhát, Myslivče. Já mám svědomí čisté. Pokud mi nevěříš, tak navrhuji společnou modlitbu za společné správné poznání.

Brusle7

Myslivec napsal:
Toho lháře Ti odpouštím, a budu se za Tebe modlit aby ti Bůh dal poznat jaké zrady se na Boží Lásce svým zapřením a korektním kompromisem dopouštíš.
Myslím si, že v následujících dnech zažiješ situaci pro kterou to všechno pochopíš.

Myslivec

Kde tam vidíš toho lháře?! A pokud by ses "modlil" tak, jak jsi to popsal, nebyla by to modlitba, ale snaha o manipulaci s Bohem, protože bys Boha nutil k něčemu, co není podle Jeho vůle.
Nevím, co zažije Brusle v následujících dnech a ani ty to nevíš. Aby mohla Brusle chápat, co se děje, musel by jí to zjevit Duch Boží a rozhodně ne, jako vyslyšení tvé manipulační "modlitby" k Bohu, kterou by nemohl vyslyšet a tudíž nevyslyšel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
brusle7
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2026 8:26 pm    Předmět: Citovat

Myslivec napsal:
brusle7 napsal:
Brusle7:

"Pro mne je Boží láska obrovským VLASTNÍM a JEDINEČNÝM poznáním a OSOBNÍM svědectvím. Není omezena poznáním či názory lidí. Bůh miluje všechny lidi bez rozdílu, touží po lásce všech lidí bez rozdílu (dal za nás svůj život). On si vyvolil nás lidi k Jeho následování, ale nemnozí toto následování přijali a mnozí je odmítli (stali se "hady" a nepřáteli Krista). A těm, kteří toto následování přijali, dává Bůh další směr a sílu v tomto světě a utvrzuje je v Jejich vyvolení být Kristovými učedníky, kteří svědčí někdy jako "štít" v rozsáhlém a útočném působení hadovitém plemeni zmijí kolem..."

Myslivec:

"Boží Láska je zde pro všechny Brusle! A když o tomhle neumíš vydat svědectví někomu, kdo si myslí, že Boží láska je jenom pro některé, tak je to s Tebou velmi zlé!
Velmi jsem se v Tobě zklamal Brusle. Nevymezila jsi se.... (atd.)"

Opakovaně se vymezuji proti podsouvání mi lživé "korektní slušnosti". Ale je to Tvoje svědomí takto o mne lhát, Myslivče. Já mám svědomí čisté. Pokud mi nevěříš, tak navrhuji společnou modlitbu za společné správné poznání.

Brusle7

Boží Láska je zde pro všechny Brusle! A když o tomhle neumíš vydat svědectví někomu, kdo si myslí, že Boží láska je jenom pro některé, tak je to s Tebou velmi zlé.

Velmi jsem se v Tobě zklamal Brusle. Nevymezila jsi se vůči falešné zatracující lásce kterou zde propaguje Magdalena. Ta její emoční "láska" plná vykřičníků je jenom pro některé, a Tobě po pořád nedochází jaká ohavnost to je.

NAPSALA JSI ŽE BŮH MILUJE VŠECHNY LIDI BEZ ROZDÍLU, ALE SVĚDECTVÍ MAGDALENĚ JSI O TOM NEVYDALA.
Mně to říkat nemusíš, řekni to jí, neb ta její láska je jenom pro některé, a taková "láska" je paskvil a dílo pekla. Ale ty to neuděláš, protože ti v tom brání ta tvoje falešná korektní slušnost, která je ze stejného zdroje.

Když neumíš vydat svědectví o něčem tak obrovském a podstatném jako je Boží Láska PRO VŠECHNY LIDI, když neumíš vydat svědectví o tom, že Boží Láska NIKOMU NESTRANÍ, když neumíš vydat svědectví o tom, že Boží láska je tady pro všechny a NE JENOM PRO NĚKTERÉ, tak nemůžeš vydat svědectví ani o ničem dalším.
Toho lháře Ti odpouštím, a budu se za Tebe modlit aby ti Bůh dal poznat jaké zrady se na Boží Lásce svým zapřením a korektním kompromisem dopouštíš.
Myslím si, že v následujících dnech zažiješ situaci pro kterou to všechno pochopíš.

Myslivec

MYSLIVEC

Tak jako Bůh miluje všechny a svědčí o své lásce veřejně (i v soukromí), tak já svědčím o Boží lásce zde na DF veřejně (i v soukromí). Pravidelně zde veřejně sdílíme.

Je třeba se hodně modlit. Mluvíme a píšeme o Boží lásce - svědčíme zde o Boží lásce v textech - "dohadujeme se" o Boží lásce - a sami milovat všechny lidi (tak jak to je od Boha) opravdu umíme či nikoliv?

Poznají hledající čtenáři GS a DF vzájemnou lásku zdejších Křesťanů, nebo jsme pro ně pohoršením vzájemné nelásky?

To je otázka do svědomí každého z nás, kdo zde píšeme a svědčíme tím, co je v nás. Ještě je na vše nějaký čas, ale je a bude ho už málo.

MODLITBA:

Pro mne je zatím stále "nejtěžší" situace na GS ohledně b/B, pro Tebe možná l/L - a tak to pojďme odevzdat do společné modlitby Křesťanů - za Boha s velkým B a za Boží lásku s velkým L , s jejich přebýváním v našich srdcích všech Křesťanů zde na GS. Moje největší závěrečné přání.

Brusle7
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger
Myslivec
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2026 8:50 pm    Předmět: Citovat

brusle7 napsal:
Myslivec napsal:
brusle7 napsal:
Brusle7:

"Pro mne je Boží láska obrovským VLASTNÍM a JEDINEČNÝM poznáním a OSOBNÍM svědectvím. Není omezena poznáním či názory lidí. Bůh miluje všechny lidi bez rozdílu, touží po lásce všech lidí bez rozdílu (dal za nás svůj život). On si vyvolil nás lidi k Jeho následování, ale nemnozí toto následování přijali a mnozí je odmítli (stali se "hady" a nepřáteli Krista). A těm, kteří toto následování přijali, dává Bůh další směr a sílu v tomto světě a utvrzuje je v Jejich vyvolení být Kristovými učedníky, kteří svědčí někdy jako "štít" v rozsáhlém a útočném působení hadovitém plemeni zmijí kolem..."

Myslivec:

"Boží Láska je zde pro všechny Brusle! A když o tomhle neumíš vydat svědectví někomu, kdo si myslí, že Boží láska je jenom pro některé, tak je to s Tebou velmi zlé!
Velmi jsem se v Tobě zklamal Brusle. Nevymezila jsi se.... (atd.)"

Brusle7

Boží Láska je zde pro všechny Brusle! A když o tomhle neumíš vydat svědectví někomu, kdo si myslí, že Boží láska je jenom pro některé, tak je to s Tebou velmi zlé.

Velmi jsem se v Tobě zklamal Brusle. Nevymezila jsi se vůči falešné zatracující lásce kterou zde propaguje Magdalena. Ta její emoční "láska" plná vykřičníků je jenom pro některé, a Tobě po pořád nedochází jaká ohavnost to je.

NAPSALA JSI ŽE BŮH MILUJE VŠECHNY LIDI BEZ ROZDÍLU, ALE SVĚDECTVÍ MAGDALENĚ JSI O TOM NEVYDALA.
Mně to říkat nemusíš, řekni to jí, neb ta její láska je jenom pro některé, a taková "láska" je paskvil a dílo pekla. Ale ty to neuděláš, protože ti v tom brání ta tvoje falešná korektní slušnost, která je ze stejného zdroje.

Když neumíš vydat svědectví o něčem tak obrovském a podstatném jako je Boží Láska PRO VŠECHNY LIDI, když neumíš vydat svědectví o tom, že Boží Láska NIKOMU NESTRANÍ, když neumíš vydat svědectví o tom, že Boží láska je tady pro všechny a NE JENOM PRO NĚKTERÉ, tak nemůžeš vydat svědectví ani o ničem dalším.

Myslivec

MYSLIVEC

Tak jako Bůh miluje všechny a svědčí o své lásce veřejně (i v soukromí), tak já svědčím o Boží lásce zde na DF veřejně (i v soukromí). Pravidelně zde veřejně sdílíme.

Je třeba se hodně modlit. Mluvíme a píšeme o Boží lásce - svědčíme zde o Boží lásce v textech - "dohadujeme se" o Boží lásce - a sami milovat všechny lidi (tak jak to je od Boha) opravdu umíme či nikoliv?

Poznají hledající čtenáři GS a DF vzájemnou lásku zdejších Křesťanů, nebo jsme pro ně pohoršením vzájemné nelásky?

To je otázka do svědomí každého z nás, kdo zde píšeme a svědčíme tím, co je v nás. Ještě je na vše nějaký čas, ale je a bude ho už málo.

MODLITBA:

Pro mne je zatím stále "nejtěžší" situace na GS ohledně b/B, pro Tebe možná l/L - a tak to pojďme odevzdat do společné modlitby Křesťanů - za Boha s velkým B a za Boží lásku s velkým L , s jejich přebýváním v našich srdcích všech Křesťanů zde na GS. Moje největší závěrečné přání.

Brusle7

Pro mne není těžké ani jedno, těžké je to pro ty, kdo vězí v klamu B/b a L/l.

Společná modlitba je možná až před Bohem vyznáš čeho jsi se dopustila, a o Boží Lásce začneš svědčit bez korektních kompromisů. Nelze se modlit za něco a přitom setrvávat v hříchu, který to "něco" způsobuje..

Myslivec
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
brusle7
Druhý pilot
Druhý pilot

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2026 9:18 pm    Předmět: Citovat

[quote="Myslivec"][quote="brusle7"]
Myslivec napsal:
brusle7 napsal:

Pro mne není těžké ani jedno, těžké je to pro ty, kdo vězí v klamu B/b a L/l.

Společná modlitba je možná až před Bohem vyznáš čeho jsi se dopustila, a o Boží Lásce začneš svědčit bez korektních kompromisů. Nelze se modlit za něco a přitom setrvávat v hříchu, který to "něco" způsobuje..

Myslivec

-----------------------------------------
Otázka pro Tebe Brusle: (Změna jména k pochopení omylu Myslivce ) :

"Jak se podle Tebe Brusle představa Myslivce o nevyvolených a nespasitelných lidech od počátku spojuje s láskou Boží?"

(Více viz GS.) Už víš, Myslivče, čeho jsi se vůči mně a Magdaleně dopustil?

Brusle7 plavu palec dolů
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra granosalis.cz -> Cesta s Ježíšem Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: