Zaslal: pá duben 17, 2026 2:27 pm Předmět:
To, co tu předvádíš, Myslivče, není z Boha a nevede tě k tomu Duch Svatý.
Bůh takhle nejedná a ty o tom zřejmě nevíš. V každém případě to nepovede k ničemu z toho, cos tu tak barvitě popsal, ale ne podle pravého poznání a ne podle Ducha, podle Boží vůle - nehledě na to, že to prostě není pravda. Ale i kdyby to pravda byla, není to napsáno v lásce a z lásky, tudíž to není z Boha, neboť Bůh je Láska, láska, která jedná jinak. Tož tak.
PS: vím, že se ti to nebude líbit, ale na tom nezáleží. Záleží jen na Bohu a na tom, co se líbí Bohu a co chce Bůh. Amen.
Založen: Nov 22, 2009 Příspěvky: 1653 Bydliště: Česká republika
Zaslal: pá duben 17, 2026 2:44 pm Předmět:
MYSLIVEC:
Jsem tu s Vámi na cestě. Čas se krátí. Vytrvejme v dobrém.
2. Timoteovi 4, 7 [www.biblenet.cz] Dobrý boj jsem bojoval, běh jsem dokončil, víru zachoval.
Zaslal: pá duben 17, 2026 3:02 pm Předmět:
MYSLIVEC:
"ty musíš ten klam sám v sobě napřed uvidět"
Bylo a stále je to to nejtěžší na cestě každého z nás, co nikdo sám nezvládáme, jen s Boží pomocí. Většinou právě ty lidi, kteří nás na klam upozorňují, od sebe zaháníme. Ale Bůh je ve své lásce trpělivý a vůči věrným posílá své věrné znovu a znovu, protože Bohu na nás všech velmi záleží, kdo jsme na cestě.
Všichni jsme ohroženi klamem, nejvíce lidé v blízkosti kolem Boha, kteří si myslíme, že už víme (a přitom nikdo nevíme a jsme na cestě neustálého přibližování se Bohu skrze překonávání nástrah, omylů a klamů). Proto je nutné vytrvat do konce.
Zaslal: pá duben 17, 2026 5:03 pm Předmět:
Myslivec napsal:
Řekl jsem ti aby ses ode mne držel dál!
A já jsem ti řekl, aby ses držel ty dál ode mne, neboť já se držím Krista - na tvé lživé a zlé pomluvy reagovat nehodlám! Odpouštím ti, i když tvé zlo přetrvává. Bůh ti žehnej.
Zaslal: pá duben 17, 2026 6:35 pm Předmět:
Ahoj Myslivče,
jsem ráda, že ses vrátil do diskusí.
Necítím se kompetentní ani povolaná k rozpoznávání klamů u druhých (a už vůbec ne u Cizince, kterého si vážím i přes ty diskusní neshody).
Klamy neustále sužují přímo mne a hodně se modlím o jejich rozpoznávání k dobru. Nechci se vracet k minulým klamům, je třeba čelit dalším. A to každý z nás.
Zaslal: so duben 18, 2026 7:55 am Předmět:
Myslivec napsal:
S velkým díkuvzdáním Bohu a potěšením sleduji, že jsi nastoupila na cestu duchovního boje Brusle.
Modlím se neustále za to, aby mi Bůh v pravdě Ducha svatého ukázal klam který ve mně a na mně působí. A Bůh mi toho ukázal již dost. Byl a je to nehezký pohled, ale pro vysvobození je nutný a nevyhnutelný. Duchové zla nepůsobí vně, působí v nás, a to tak že zatemňují naše duchovní vjemy a my pak nevidíme to, co je třeba ostatním jinak zcela zřejmé. Vzpomeň si třeba na okamžik kdy jsi rozpoznala klam toho "proroka". Kde nejvíce působil ten klam? Byl v ně tebe? Anebo nejvíce působil v Tobě a zatemňoval ti vnímaní pravdy abys neviděla to co viděli druzí? A když jsi to v sobě uviděla, bylo pak až příliš snadné ho vyhnat, že? To není jenom o pouhém pochopení. Chápání musí předcházet duchovní vysvobození a poznání pravdy. Sama víš, jak je někdy těžké někomu vysvětlit věci jinak jiným samozřejmé. Bez poznání vysvobozující pravdy je rozum bezmocný.
Hledáš na tomto webu odpovědi na důležité otázky. Odpuštění, eliminace působení zla atd. Bůh odpověděl Brusle. Odpověděl Ti tak, že ti něco ukázal na Cizinci. Ukázal ti to proto, abys mu v rámci duchovního boje pomohla, aby ses naučila duchovní boj vést. Ne že bys to zcela neuměla, ale je třeba do něj vnést systém.
Začala jsi z duchovním bojem a trpkou odměnu již sklízíš. Tak je to vždy, a to od počátku křesťanství. Nejtrpčí odměnu sklidil Pán Ježíš. Jak se asi budou chovat k nám?
V duchovním boji je důležité znát tyto principy.
Když Ti Bůh dá poznat nějaký klam v tobě samé a vysvobodí tě z něj, tak Ty pak máš nad tím klamem moc a můžeš tomu ve jménu Božím přikázat aby to odešlo. A nejenom to, to co ve světle pravdy uvidíš v sobě samé, když uvidíš to co zatemňovalo tvé poznání, můžeš to pak rozpoznat i u jiných a jinde. Když klam uvidíš a rozpoznáš, a poukážeš na něj, připrav se že duch klamu se v dotyčném bude bránit odhalení, bude se bránit tomu, aby ho jeho hostitel sám v sobě neodhalil. Proto následuje prskání, sprostota, osočování, násilí atd. Je to známka toho, že duch zla se brání odhalení a útočí na kristovce přes svou oběť.
A to nejdůležitější v duchovním boji je znát největší slabinu každého zlého ducha. Tohle je moc důležité. Každý zlý duch, každý padlý anděl MUSÍ uposlechnou Boží příkaz!! musí uposlechnou příkaz ve Jménu Božím! Nemá na výběr. Musí poslechnout, nemůže vzdorovat a bránit se tomu. Nemůže Boha neuposlechnout! Proto se zlý duchové působící v lidech brání odhalení. Je velmi snadné je po odhalení vyhnat. Vědí to. Jak lze vyhnat něco, o čem ani nevíme, že tam je?
Proto jsou v rámci duchovního boje nejdůležitější modlitby aby nám Bůh ukázal nás samých ve světle pravdy Ducha svatého. Co uvidíme v sobě, na sobě, když uvidíme co na nás negativně působí, to samé uvidíme v jiných. A to co uvidíme sobě i v jiných nad tím máme duchovní moc kterou nám Kristus dal, a to můžeme ve Jménu Boha snadno vyhnat. Toto je princip duchovního boje. Odhalit a přikázat!
Dále již k tomu nemám co říct, a je již jenom na Tobě jaké duchovní zkušenosti od Boha získáš. To již je mezi Jím a Tebou. Už se o Tebe nebojím. Vzalo to skvělý obrat. Bohu díky.
Tímto završuji naši debatu o duchovním boji kterou jsem započali před lety.
Dále ale zde již nechci a nemám být, není již žádný důvod, mám jiné úkoly.
Bůh tě ve tvém duchovním boji provázej.
Myslivec
Poznámky:
1/ Proč mi opakovaně připomínáš můj omyl nepoznání falešného proroka, který jsem veřejně přiznala a omluvila se? Proč při radách pro mne neřešíš prioritně své vlastní konkrétní omyly a jak Tě obelhaly, jak jsi je rozpoznal?
2/ V souvislostí s diskusí vedle s Cizincem nevím, v jakém úmyslu mi o duchovním boji píšeš. Nebojuji a nechci bojovat s Cizincem, ani s Tebou, ani s nikým. Chci poznávat stále více Boží lásku, být jí blízko, být v blízkosti Krista.
3/ Mé duchovní zkušenosti v duchovním boji jsou v tom, že čím blíže je člověk v Boží blízkosti, tím více doráží a snaží se obelhat Zlý, který k tomu má své lidi a nástroje. Zpravidla je velmi pečlivě převlečen a rozpoznávání není snadné (pokud má člověk přirozenou důvěru k lidem, než se zklame). Výsledkem té situace je Boží blízkost s mnohým Božím poznáním, kde do přízně se snaží dostat převlečený Zlý. A největší klam je si myslet, že "mně" se to nemůže stát - protože tam už pak má Zlý vyhráno. Vzpomeňme, jak zákeřně pokoušel Ďábel čistého Ježíše na poušti.
Nevím, zda tyto řádky nepíšu zbytečně, Myslivče, zda budeš dál v diskusi.
Zaslal: so duben 18, 2026 2:12 pm Předmět:
Myslivče,
kauza Willy i můj omyl je pro mne už za tlustou čarou a ukončený. Nebyla to jen oddělená kauza Willy, ale kauza celé "Katedrály" okolností, které se tu před jmenování Willyho moderátorem tenkrát děly a podrobně jsem je nedávno uvedla. Uznala jsem svůj podíl viny. Kdo nic nedělá nic nezkazí a naopak. Nesouvisí s duchovním bojem. Nepřeji si tento můj klam neustále připomínat - nevnímám v tom dobrý úmysl se stále ohlížet za touto mou vyznanou a uznanou chybou stále zpět. Tato má chyba vyjevila mnohé důležité i kolem ostatních lidí kolem Katedrály (tj. další klamy) a v závěru vyřešení k dobru. Je třeba za tímto udělat tlustou čáru, nebo řešit každý své klamy v tom období (nikoliv klamy druhých). Já už to řešit nechci a nebudu.
Ostatnímu po prvním přečtení nerozumím. Nechápu, proč se stále připomíná falešný prorok (brání to pochopení kontextu, kdy se o prorokovi již bavit nechci).
Zaslal: so duben 18, 2026 2:17 pm Předmět:
"útěk od nevyřešeného zla"
Jde o vyřešené zlo - z mé strany. Ale cítím z Tvých řádků, jakoby u Tebe nebylo dořešené - tak to na mne působí. Jakoby v něm zůstávala u Tebe nějaká Tvá trpkost či křivda?
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Jdi na stránku 1, 2Další
Strana 1 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.