Právě je 933 návštěvník(ů) a 2 uživatel(ů) online: Syntezator Willy Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma registrovat kliknutím zde
Zaznamenali jsme146540851 přístupů od 17. 10. 2001
granosalis.cz :: Zobrazit téma - Ne/podmínečné odpuštění a kontrasty jeho žití na GS
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma
Autor
Zpráva
brusle7 Druhý pilot Založen: Nov 22, 2009 Příspěvky: 1653 Bydliště: Česká republika
Zaslal: ne duben 19, 2026 6:11 pm Předmět: Ne/podmínečné odpuštění a kontrasty jeho žití na GS
Po dlouhé době jsem se více zapojila do diskuse na hlavním portále GS pod článkem navazující na téma odpuštění:
Zákon hříchu a smrti a zákon Ducha života 11.4.2026.
Vzpomněla jsem si na Františka, když tu psal ve smyslu, jak je mu špatně z křesťanů.
Dnes se to stalo i mně a omlouvám se za to.
Brusle7 Naposledy upravil brusle7 dne ne duben 19, 2026 8:10 pm, celkově upraveno 1 krát.
Willy Druhý pilot Založen: Sep 16, 2007 Příspěvky: 563 Bydliště: Brno
Zaslal: ne duben 19, 2026 7:36 pm Předmět: Re: Ne/podmínečné odpuštění a kontrasty jeho žití
brusle7 napsal: Po dlouhé době jsem se více zapojila do diskuse na hlavním portále GS pod článkem navazující na téma odpuštění:
Zákon hříchu a smrti a zákon Ducha života 11.4.2026.
Vzpomněla jsem si na Františka, když tu psal ve smyslu, jak je mu špatně z křesťanů.
Dnes se to stalo i mně a omlouvám se za to.
Brusle7
Trochu bych to poopravil. Františkovi bylo a nadále někdy bývá špatně z "křesťanů".
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.Nemůžete hlasovat v tomto fóru.