Založen: Nov 22, 2009 Příspěvky: 1653 Bydliště: Česká republika
Zaslal: so březen 07, 2026 12:20 pm Předmět: Anonymní přípěvky a příspěvky uživatelů
Jsem na GS (s menšími pauzami) od roku 2009. Je zajímavé sledovat rozdíly v názorových diskusích pod příspěvky, kde je autorem nepřihlášený (neznámý, neutrální) člověk, nebo konkrétní "nick" (konkrétní člověk s historií na GS)...
Zaslal: út březen 10, 2026 7:27 am Předmět: Re: Anonymní přípěvky a příspěvky uživatelů
brusle7 napsal:
Jsem na GS (s menšími pauzami) od roku 2009. Je zajímavé sledovat rozdíly v názorových diskusích pod příspěvky, kde je autorem nepřihlášený (neznámý, neutrální) člověk, nebo konkrétní "nick" (konkrétní člověk s historií na GS)...
Na "anonymní" článek tolik lidí neodpovídá, protože s anonymem nemá moc smysl diskutovat.
Ale ty články nejsou anonymní, mají svůj "podpis".
Například: Patetický tón s příkazy Pána a problém s prachy = LD
Nebo: Motanice trojice s holuby = sodofka
Nebo: "křesťanská" kritika a manipulace, démonská zábava = myslivec
atd. Určitá charakteristická slova, fráze, přemýšlení je poměrně jasný podpis.
Založen: Nov 22, 2009 Příspěvky: 1653 Bydliště: Česká republika
Zaslal: st březen 11, 2026 8:55 pm Předmět:
Ahoj, tohle já většinou nepoznám. Ale spíše u těch podepsaných příspěvků jsou vidět pak v diskusi různé domněnky směrem k uživateli či invektivy apod. (právě podle konkrétního uživatele)...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.