"Já jsem dobrý pastýř. Znám své ovce a mé ovce znají mě, jako mě zná Otec a já znám Otce; a pokládám svůj život za ovce. Mám však i jiné ovce, které nejsou z tohoto ovčince. I ty musím přivést. Uslyší můj hlas, a tehdy bude jedno stádo a jeden pastýř.
Otec mě miluje, protože pokládám svůj život, abych ho zase přijal. Nikdo mi ho nebere, sám ho pokládám. Mám moc ho položit a mám moc ho zase přijmout. Takový příkaz jsem přijal od svého Otce.“
Chtěli ho tedy opět zatknout, ale unikl jim z rukou. Vrátil se zpátky za Jordán, na místo, kde dříve křtil Jan, a zůstal tam. Přicházelo tam za ním mnoho lidí. Říkali: „Jan sice neudělal žádný zázrak, ale všechno, co řekl o tomhle muži, byla pravda.“ A mnozí tam v něho uvěřili.
Zaslal: út říjen 14, 2025 8:18 pm Předmět:
Pastýř zná své ovce a ovce znají Jeho. On své ovce volá jménem . Zná každou svou ovci a ani jedna se mu neztratí a všechny přivede do svého ovčince.
Mezi ovcemi a Pastýřem je nádherný vztah lásky , miluje své ovce a ony zase k Němu vzhlížejí s láskou …
Nádherné přirovnání Krále a Jeho lidu, nádherný vztah lásky , který je solí v očích Nepřítele
Obraz Pastýře a Jeho ovcí u nohou
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.